Tiltissä saat aina apua luottamuksellisesti ja anonyymisti. Olet tervetullut Avoimiin oviin maanantaisin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15-18!

fisegb

Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Tieto- ja tukipiste Tiltti

Tiltti on Suomen ensimmäinen, vuodesta 2010 alkaen toiminut pelihaittoihin keskittyvä tieto- ja tukipiste. Tarjoamme monenlaista tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan, eriasteisten peliongelmien selvittelyyn ja peliriippuvuuteen. Tilttiin ovat tervetulleita pelaajat ja heidän läheisensä yhdessä tai erikseen.

Tavoitteena on, että Tilttiin tulemisen kynnys on mahdollisimman matala. Siksi meille on tärkeää huomioida kävijöidemme erilaiset tarpeet. Tiltissä on mahdollista käydä rauhallista, luottamuksellista keskustelua omasta tai läheisen tilanteesta työntekijän tai vertaisen kanssa. Tueksi voi ottaa mukaan tutun henkilön. Tiltti toimii myös kohtaamispaikkana, jossa voi tutustua muihin pelaajiin tai läheisiin, kuulla heidän kokemuksiaan ja hyötyä niistä.

 

Rahapeliongelman syitä, seurauksia ja ratkaisuja elettyinä kokemuksina

Oikotiet suosittuun sisältöön

 

Tiltin yhteystiedot

Tiltti sijaitsee Peliklinikan yhteydessä Helsingin Kaisaniemessä.

Osoite: Kaisaniemenkatu 2 b (3. krs), 00100 Helsinki

Sisään pääsee soittamalla Tiltin summeria.
Aukioloaika: Avoimet ovet maanantaisin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15-18.

Yhteydenotot työntekijöihin: tiltti(ät)sininauha.fi / tulemalla paikan päälle.

Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on valtakunnallinen asiantuntija ja toimija päihteisiin sekä syrjäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. Liitolla on 92 jäsenjärjestöä, jotka tekevät auttamistyötä kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.