Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 24.2.2020

Erikoissuunnittelija

Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Socca hakee Peliklinikalle aikaansaavaa ja kehittäjähenkistä erikoissuunnittelijaa.

Peliklinikka tekee uraauurtavaa työtä rahapelihaittojen parissa. Peliklinikka on rahapeliongelmiin erikoistunut palvelukokonaisuus, joka tarjoaa apua myös digitaalisesta pelaamisesta ja internetin liikakäytöstä aiheutuviin haittoihin. Tarjoamme monipuolisia palveluita pelaajille, heidän läheisilleen ja heitä työssään kohtaaville ammattilaisille. Peliklinikan hankekumppaneita ovat Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupungit, A-klinikkasäätiö, Sininauhaliitto, Sosped-säätiö sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen luovaa erikoissuunnittelijaa, joka haluaa kehittää toimintaamme. Edellytämme vankkaa osaamista riippuvuuksien hoidosta sekä työkokemusta kehittämis- ja sidosryhmätyöskentelystä. Tarjolla on harvinainen näköalapaikka tekijälle, jota kiinnostaa hoidon ja tukipalveluiden kehittäminen ongelmallisesti pelaaville sekä heidän läheisilleen. Tarjoamme inspiroivan työyhteisön ja hyvät verkostoitumismahdollisuudet, mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammatillisesti ja tehdä merkityksellistä työtä, etätyömahdollisuuden, ja miellyttävät toimitilat Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Erikoissuunnittelija toimii Peliklinikan avohoidon toiminnallisena esimiehenä. Avohoidon tiimissä työskentelee kaksi Helsingin kaupungin sosiaaliterapeuttia sekä Vantaan kaupungin psykologi. Tiimin tehtävissä korostuvat ongelmallisesti rahapelejä pelaavien ja heidän läheistensä terapeuttinen avokuntoutus ja neuvonta. Lisäksi tiimi kehittää työmenetelmiä, hoidon arviointia ja tuottaa tietoa rahapeliongelmista ja niiden hoidosta.

Erikoissuunnittelijan keskeisinä tehtävinä ovat avohoidon ja tuen arvioinnin ja valtakunnallisten toimintamallien kehittäminen, asiakastyön ja tutkimuksen välisen vuoropuhelun edistäminen, kouluttaminen ja osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun rahapeliongelmista ja niistä toipumisesta. Erikoissuunnittelijalta edellytetään valmiutta asiakastyöhön, enintään yksi päivä viikossa.

Huomioimme ainoastaan sähköiset hakemukset. Tehtävä alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 737 euroa, mahdollinen työkokemuslisä enintään 8 %.

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme työkokemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa, sekä avoimuutta kokeilla monenlaisia interventioita, hoidon eri väyliä ja yhteistyömalleja. Lisäksi tehtävä edellyttää riittävää laadullisten ja määrällisten arviointimenetelmien hallintaa, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, esiintymis- ja kouluttamisvalmiutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme osaamista parisuhde- ja perhetyöskentelyssä, motivoivan haastattelun taitoja, kokemusta esimiestyöstä, tietoteknistä osaamista ja kykyä ottaa haltuun uusia tietoteknisiä ohjelmia.

Hae paikkaa täältä.

Hakuaika päättyy 13.3.2020.