Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 22.6.2021

Etsimme asiakastyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Kiinnostaako työ rahapelihaittojen parissa?

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Tarjoamme näköalapaikan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet rahapeliongelmien kanssa työskentelyyn ja kehittämistyöhön.

ETSIMME ASIAKASTYÖNTEKIJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN PELIKLINIKALLE TIETO- JA TUKIPISTE TILTTIIN

Tiltti, Sininauhaliiton matalan kynnyksen tieto- ja tukipiste, tarjoaa neuvontaa ja ohjausta sekä vertaistukea ongelmallisesti pelaaville ja heidän läheisilleen. Tiltti toimii osana Peliklinikan palvelukokonaisuutta.

Peliklinikka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Pääosassa tehtävää on kasvokkainen asiakastyö Tiltin eri toimintamuodoissa. Asiakastyö on iltapäivä- ja iltapainotteista. Asiakastyön lisäksi tehtävään valittava henkilö osallistuu asiakastyön kehittämiseen ja arviontiin sekä viestintään ja verkostoyhteistyöhön Peliklinikan monitoimijahankkeessa yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimi muodostuu neljästä asiakastyöntekijästä, viestinnän työntekijästä sekä koordinaattorista.

Etsimme päihde-, mielenterveys- ja/tai rahapelihaittoihin perehtynyttä ammattilaista, joka työskentelee dialogisella ja voimavarakeskeisellä työotteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi amk), kokemusta ryhmätoimintojen ohjaamisesta ja ymmärrystä matalan kynnyksen toiminnasta.

Arvostamme sitä, että
– sinulla on työkokemusta kriisissä olevan ihmisen kohtaamisesta
– sinulla on kykyä kohdata asiakas kokonaisvaltaisesti ja ennakkoluulottomasti
– olet toimeen tarttuva ja työotteesi on kehittävä
– omaat hyvät organisointi- ja tiimityötaidot
– sinulla on sujuva englannin kielen suullinen taito

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä joustavan ja liukuvan työajan.

Työaika on keskimäärin 37,5 t/vko. Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 25.7.2021 klo 23:00 mennessä tällä lomakkeella. Haastattelut järjestetään viikolla 31. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa koordinaattori Jenni Kämppi puh. puh 050 544 2897, soittoajat 23.6.21 klo 11.30-12.30 ja 21.7.21 klo 14-16.