Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 8.5.2017

Pelaamisen muutos käyntiin OmaPeluurin Tehostartti -ryhmässä

Tuntuuko sinusta, että pelaaminen vie liikaa aikaasi tai rahaasi? Oletko miettinyt muutosta, mutta kaipaisit siihen keinoja ja tukea. Tule OmaPeluurin Tehostartti -ryhmään!

Ohjattu Tehostartti on tarkoitettu kaikille pelaamisen rajoittamiseen tai lopettamiseen pyrkiville, jotka haluavat työstää muutosta aktiivisesti samanhenkisen vertaisryhmän kanssa. Ryhmää ohjaa kaksi Peluurin työntekijää.

Ryhmään osallistuminen edellyttää jokaviikkoista aktiivista osallistumista keskusteluihin. Jokaisella viikolla käsittelemme yhtä pelaamisen muuttamiseen olennaisesti liittyvää teemaa.

Tehostartti - ryhmä alkaa ma 15.5.2017 ja kestää 8 viikkoa. Tervetuloa mukaan! Ryhmään otetaan mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

OmaPeluurin verkkovertaisryhmistä tukea peliongelmien ratkaisemiseen

OmaPeluuri -verkkopalvelu on tarkoitettu liikaa pelaaville ja heidän läheisilleen sekä pelihaittoja kohtaaville ammattilaisille. Se tarjoaa paikan keskustella ryhmässä vertaisen tai ammattilaisen kanssa. Palvelu on rakennettu yhteistyössä pelihaittatyön ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Rekisteröidy OmaPeluuriin täältä. Rekisteröitymiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.