Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 16.6.2020

Puuhaperjantain ohjelma on laadittu kesäksi

Kesän ohjelmaa on suunniteltu elokuun loppuun asti. Lue ohjelma alta, jotta tiedät milloin sinulle soveltuvaa ohjelmaa olisi tarjolla. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa Puuhaperjantaista löydät tämän linkin kautta.


26.6. MITÄ KUULUU? -KÄVELY
Käynnistetään Puuhaperjantain kesäkausi rauhallisesti ja kysytään toinen toisiltamme: mitä kuuluu? Pysytään liikkeessä ja puhutaan ajankohtaisista asioista.

3.7. MÖLKKYMESTARUUS: ENSIMMÄINEN OSAKILPAILU
Kesän perinteisen mölkkymestaruuden ensimmäinen osakilpailu. Osallistu leikkimieliseen kilpailuun hyvässä seurassa ja eväiden kera.

10.7. RETKI TALVIPUUTARHAAN
Hienostunut eksoottisten kasvien keidas kutsuu viherretkelle kaikkina vuodenaikoina. Tutustutaan ainakin 1920-luvulla perustettuun Ruusutarhaan.

17.7. PATSASKÄVELY TÖÖLÖNLAHDELLA
Helsinki on täynnä patsaita. Lähdetään kävelylle ja tutustutaan Töölönlahden lähistöllä oleviin patsaisiin.

24.7. MÖLKKYMESTARUUS: TOINEN OSAKILPAILU
Kesän perinteisen mölkkymestaruuden toinen osakilpailu. Osallistu leikkimieliseen kilpailuun hyvässä seurassa ja eväiden kera.

31.7. ”JUMPPATUOKIO” LÄHIPUISTOSSA
Venytellään hauskojen kuvakorttien avulla yhdessä. Tämä ei vaadi hyvää kuntoa tai taitoa, eikä tule hiki. Lopuksi pidetään mindfulness- tai rentoutusharjoitus.

7.8. YMPÄRISTÖTAIDETTA TERVASAARESSA
Kävellään Tervasaareen ja tehdään ympäristön elementeistä omat urbaanit taideteokset, joita voimme sitten yhdessä ihailla.

14.8. MÖLKKYMESTARUUS: KOLMAS OSAKILPAILU
Kesän perinteisen mölkkymestaruuden kolmas osakilpailu. Osallistu leikkimieliseen kilpailuun hyvässä seurassa ja eväiden kera.

21.8. MIELIMUSIIKKIA
Etsitään Tiltin lähistöltä rauhallinen paikka istahtaa ja kuunnellaan kaiuttimen ja puhelimen välityksellä kävijöiden mielimusiikkia ja toivekappaleita.

28.8. MÖLKKYMESTARUUS: VIIMEINEN OSAKILPAILU
Kesän perinteisen mölkkymestaruuden viimeinen osakilpailu, grande finale! Vietetään kesän neljäs mölkkykerta ja jännitetään kokonaiskisan tuloksia.