Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 12.11.2020

Rahapelaajan läheinen avuntarvitsijana - Kuuleeko ammattilainen? -webinaarissa mukana Tiltin Perheklubi 8.12.2020

THL järjestää valtakunnalliseen webinaariin, jossa pohditaan rahapelaajien läheisten asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Mukana on myös Tiltin Perheklubi.

Webinaarin tavoitteena on luoda vuoropuhelujen foorumi, jossa kokemusasiantuntijat, ammattilaiset, asiantuntijat ja osallistujat pääsevät keskustelemaan läheisten näkemyksistä rahapelaamisesta ja elämästä rahapelaajan kumppanina. Lisätietoa webinaarista täältä.

Webinaari järjestetään TI 8.12.2020 klo 12-16 (Huom! Ilmoittautuminen PE 4.12. mennessä)

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/58361FB7F72C711...

Pienryhmätyöskentelyssä 15.00 - 16.00 esittelyssä Tiltin Perheklubi

Tiltin Perheklubi on Suomen ensimmäinen rahapelaajille ja heidän läheisilleensuunnattu yhteinen ryhmä.

Ongelmallinen rahapelaaminen vaikuttaa usein koko lähipiiriin. Tiltin perheklubi tarjoaa tietoa ja tukea samassa vertaisryhmässä sekä pelaajalle että hänen läheisilleen.

Perheklubiin voivat osallistua pelaaja ja kaikki hänen lähipiiristään: puoliso, lapset, vanhemmat, muut sukulaiset, ystävät ja työtoverit. Perhe ymmärretään perheklubitoiminnassa laajasti. Se tarkoittaa kaikkia lähipiirin ihmisiä.

Perheklubissa jäsenillä on mahdollisuus oppia ymmärtämään, miten ongelmallinen pelaaminen vaikuttaa heihin sekä pohtia suhteita läheisiinsä.


Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, millaisia vaikutuksia pelaajien ja läheisten yhteisellä ryhmällä voidaan saavuttaa.

Pienryhmässä Perheklubista kertovat asiakastyöntekijä Hanna Karmakka-Asare (Tieto- ja tukipiste Tiltti) sekä läheinen ja pelaaja.

Lisää Tiltin Perheklubista voit lukea Tiltin sivuilta

https://www.tiltti.fi/toiminta/perheklubi ja Hanna Karmakka-Asaren opinnäytetyöstä

"Se kun me ollaan kaikki samassa ryhmässä rahapeliongelmaiset ja läheiset" kokemuksia Tiltin Perheklubista: https://www.theseus.fi/handle/10024/214032