Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 11.10.2018

Syksyn 2018 Puuhaperjantain ohjelma

Syksyn ohjelma on tullut julki. Lue ohjelma alta, jotta tiedät milloin sinulle soveltuvaa ohjelmaa olisi tarjolla. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa Puuhaperjantaista löydät tämän linkin kautta.


5.10. KÄYDÄÄN HELSINGIN KAUPUNGINMUSEOSSA

Helsingin kaupunginmuseo on maailman ainoa museo, jonka aiheena on Helsinki ja sen kaupunkilaiset. Museo sijaitsee Senaatintorin kulmalla kaupungin vanhimmissa kortteleissa ja sinne on aina vapaa pääsy.

12.10. YHTEISLAULUA

Tule mukaan laulamaan suosittuja lauluja Tilttiin. Yhdessä on mukava laulaa tai voit halutessasi pelkästään kuunnella.

19.10. KAIKKI PELISSÄ -DOKUMENTTISARJA

Kuunnellaa yhdessä YLE-Areenassa oleva audiodokumenttisarja Kaikki Pelissä. Siinä ongelmapelaajat kertovat elämästään ja pitkästä toipumisen tiestä. Mukana päivässä on dokumentin luoja Katarina Blomqvist.

26.10. MIELEN HYVINVOINTI – ITSEMYÖTÄTUNTO JA ANTEEKSI ANTAMINEN

Tule Tilttiin työstämään omaa mielen hyvinvointiasi. Erityisesti paneudutaan itsemyötätuntoon ja anteeksiantamiseen.

2.11. IRMAN TIETOVISA

Perinteikäs Irman tietovisa tulee taas. Osallistu ja osoita tietotaitosi. Luvassa rentoa meininkiä ja yhdessä pähkäilyä. Kaiken tasoiset tietäjät tervetuloa.

9.11. RUOANLAITTO

Tule valmistamaan yhdessä ruokaa Tiltin keittiöön. Yhteisvoimin luodaan lämmin ja ravitseva ateria. Jokainen saa tehdä jotain.

16.11. TIMON LEVYRAATI

Musiikki meitä kaikkia yhteen tuo. Kuunnellaan Timon valitsemia kappaleita ja arvioidaan yhdessä kappaleiden mielekkyyttä. Laidasta laitaan niin hittejä kuin harvinaisuuksia.

23.11. JOULUASKARTELUA JA PIPAREITA

Käynnistetään joulu hyvissä ajoin askartelun merkeissä. Tule tekemään erilaisia koristeita talvisella otteella. Leivotaan samalla pipareita.

30.11. TYÖKALUJA PELIONGELMAN HALLINTAAN: RATKAISUT JA SUUNNITELMA

Työstetään yhteisvoimin jokaisen omaa toipumisprosessia. Käydään läpi erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja ja laaditaan suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi.

HUOM! 30.11 Puuhaperjantai poikkeuksellisesti klo 12–15

7.12. ITSENÄISYYSPÄIVÄN JÄLKEEN

Pysähdytään itsenäisyyspäivän äärelle ja tarkastellaan vuotuista presidentin juhlavastaanottoa. Yhdessäoloa ja keskustelua rennolla otteella.

14.12. JOULUJUHLA

Vuoden viimeisessä Puuhaperjantaissa rauhoitutaan joulua varten. Pidetään yhdessä mukava ja rattoisa hetki toistemme seurassa.

Kevään 2019 ohjelma julkaistaan myöhemmin.