Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 10.10.2019

Syksyn 2019 Puuhaperjantain ohjelma

Syksyn ohjelma on suunniteltu. Lue ohjelma alta, jotta tiedät milloin sinulle soveltuvaa ohjelmaa olisi tarjolla. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa Puuhaperjantaista löydät tämän linkin kautta.

11.10. PÄIVÄN UUTISET

Luetaan yhdessä päivän lehdet ja keskustellaan ajankohtaisista uutisista. Tule keskustelemaan samalla oman elämäsi uutisista.

18.10. DOKUMENTTITUOKIO

Katsotaan kiinnostava YLE-Areenan dokumentti. Valitaan dokumentti muutamasta vaihtoehdosta osallistujien kesken ja keskustellaan siitä jälkeenpäin.

25.10. ITSELLE MERKITYKSELLINEN MUSIIKKIKAPPALE

Kuunnellaan toisillemme merkityksellisiä musiikkikappaleita. Halutessasi voit kertoa omasta tärkeästä kappaleestasi. Ota cd-levy mukaan tai etsitään teos internetistä.

1.11. KÄYNTI KIASMASSA

Nykytaiteen museo Kiasmaan on vapaa pääsy aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina. Mennään yhdessä tutustumaan esillä oleviin näyttelyihin.

8.11. VALOKUVIA MAAILMALTA

Tiltissä pysähdytään valokuvien ääreen. Katsotaan meidän kävijöiden kuvaama Arki ongelmallisesti pelaavan silmin -näyttelyteos sekä minkälaista on Australiassa.

15.11. UUSIA NÄKÖKULMIA PELIONGELMAAN

Tutustutaan hyväksymis- ja omistautumisterapiaan. HOT:in ytimessä on mm. keskittyminen nykyhetkeen ja arvojen kirkastaminen. Työstetään ryhmässä omaan tilanteeseen sopivia harjoituksia.

22.11. TIMON TIETOVISA

Tule osallistumaan leikkimieliseen tietovisaan. Kysymykset voivat koskea musiikkia, urheilua tai yleistietoa. Pidetään hauskaa ja opitaan samalla uusia asioita yhdessä.

29.11. RUOANLAITTO

Valmistetaan yhdessä maukas ateria. Alkupalaksi kukkakaalikeittoa ja valkosipulileipiä. Pääruuaksi Igorin kanaa. Jälkiruuaksi marja- ja hedelmärahkaa.

6.12. TILTTI KIINNI ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

13.12. JOULUN VALMISTELUA

Käynnistetään joulu hyvissä ajoin askartelun ja leivonnan merkeissä. Tule askartelemaan, leipomaan ja koristelemaan Tiltin tilaa.

20.12. JOULUJUHLA

Vuoden viimeisessä Puuhaperjantaissa rauhoitutaan joulua varten. Pidetään yhdessä mukava ja rattoisa hetki toistemme seurassa.


Kevään 2020 ohjelma suunnitellaan ja julkaistaan myöhemmin.