Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Lisätty 6.3.2017

Muutosta tarkastellaan uuden Läheisten kokemuksia peliongelmista -korttipakan avulla

Pelaako puoliso, lapsi, vanhempi, sisarus, sukulainen tai työkaveri mielestäsi liikaa? Tervetuloa Tiltin Läheisiltaan 8.3.2017 klo 18 - 20! Läheisilloissa puhutaan siitä, millaista on elää liikaa pelaavan lähellä.

Tiltin läheistyön tavoitteena on rahapelaajan läheisen hyvinvoinnin parantaminen. Vaikka pelaaja ei lopettaisikaan pelaamista, voi läheinen muuttaa omia ajatus- ja käyttäytymismallejaan sekä pitää huolta itsestään.

Läheisten kortit sisältävät rahapeliongelmien seurauksia ja ratkaisuja

Tiltissä kerättiin korttipakkaan pelaajien läheisten kokemuksia rahapeliongelmien seurauksista sekä ratkaisuista, joilla läheiset ovat parantaneet hyvinvointiaan.

Rakkaan ihmisen peliongelma tuo usein läheisen elämään muutoksia, jotka voivat aiheuttaa epävarmuutta, ahdistusta ja pelkoa. Korttien avulla voi ilmaista liikaa pelaavan läheisenä elämiseen liittyviä tunteita ja mielialaa sekä toiveita ja toimintaa tulevaisuuden suhteen.

Kuva: - Muutos saattaa ahdistaa, mutta siinä on kuitenkin mahdollisuus myös kasvuun, kehittymiseen ja oppimiseen. Kun vaikeat ajat on mennyt läpi huomaa, että elämä jatkuu, tietävät Tiltin Läheistyötä ohjaavat Elli ja Hanna.


Työssään pelihaittoja kohtaavat ammattilaiset voivat käyttää kortteja sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyssä.

Tiltti on aikaisemmin tuottanut Kokemuksia peliongelmista -kortit, jotka perustuvat pelaajien kokemuksiin.

Lataa itse tulostettavat Läheisten kokemuksia peliongelmista -kortit tästä

Työssäsi pelihaittoja kohtaava ammattilainen: tilaa Läheisten kokemuksia peliongelmista -kortit sähköpostilla: tiltti(at)sininauha.fi