Tiltin työn arkea

Tiltin työn arkea -blogit

Tiltin työntekijät kirjoittavat blogitekstejä, joissa pohditaan Tiltin työarjesta ja asiakastyön kohtaamisista nousevia teemoja.

Voit lukea uusimmat blogit etusivulta. Kaikki kirjoitetut blogitekstit löytyvät tästä klikkaamalla.

Tiltin toiminnasta kerrotaan ja viestitään myös Instagramissa ja Facebook-sivulla.

Tilttiläisten esittely

Jenni
Olen Jenni ja toimin tieto- ja tukipiste Tiltin koordinaattorina. Mukana Tiltin toiminnassa olen ollut ihan alusta asti eli vuodesta 2010. Vastaan lähiesimiestyön lisäksi Tiltin toimintaan liittyvistä hallinnollisista tehtävistä eli toiminnan suunnittelusta, seurannasta, raportoinnista ja budjeteista. Koulutukseltani olen sosiaalityöntekijä, teologi ja voimavarakeskeinen työnohjaaja. Pohdin mielelläni arvostavaan ja toiset huomioon ottavaan kohtaamiseen liittyviä ihmiselämän suuria kysymyksiä ja työelämän hyvinvointia. Vapaa-ajallani huhkin kuntosalilla, joogaan tai rymyän cockerspanielini Pepen kanssa luonnossa.

Katri
Olen Katri ja olen työskennellyt Tiltissä vuodesta 2013. Olen kulkenut pitkän tien sosionomiksi, kiepannut kemian prosessinhoitajasta, laboranttina toimimisesta ja tekniikan yliopisto-opinnoista sosionomiksi. Olen oppimishaluinen ja utelias. Elämäntehtäväni on yrittää ymmärtää, miten me kaikki ihmisinä toimimme. Vapaa-ajalla virkkaan ja kuuntelen äänikirjoja.

Ira
Olen Ira. Aloitin työskentelyn Tiltin asiakastyöntekijänä alkuvuonna 2020. Koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja ryhmätaideterapeutti. Minulla on pitkä työkokemus kuntouttavasta mielenterveystyöstä niin kunnallisesta psykiatriasta kuin kolmannelta sektorilta. Olen sellainen taidehörhö, tykkään maalata ja tehdä kaikenlaista käsin. Olen täysin vakuuttunut taiteen voimasta hyvinvoinnin edistäjänä! Olen myös kolmen koululaisen äiti ja karvakavereina kotona pyörii kaksi kissaa; Taneli ja Hilma. Tykkään tehdä kasvisruokaa ja leipoa, mutta sotkut toivoisin, että joku muu korjaa. Vapaa-ajalla katselen kokkaus- ja remppaohjelmia sekä sairaalasarjoja.

Hanna
Nimeni on Hanna. Vuonna 2012 tulin Tilttiin ensimmäisen kerran ja osallistuin silloin järjestettyyn tukihenkilö-koulutukseen. Tukihenkilönä toimimisen jälkeen aloitin työskentelyn Tiltissä vuonna 2015. Koulutukseltani olen sosionomi. Opiskelen sosionomin ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Rahapeliongelmasta, niin pelaajan kuin läheisenkin näkökulmasta, ajattelen, että toivoa on aina ja muutos parempaan on kaikille mahdollista. Minulla on kaksi karkeakarvaista kääpiömäyräkoiraa Iiro ja Aaro. Ensimmäisen mäyräkoirani hankin vuonna 1985 ja siitä lähtien niitä on minulla ollut. Minulla on myös suomenhevonen nimeltään Tohvelisankari ”Tossu”. Hevosharrastus on ollut elämässäni yli 40 vuotta. Voisi kaiketi sanoa, että hevosharrastus on jo elämäntapa.