Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Tiltin Avoimet ovet

Avoimet ovet ovat Tiltin perustoimintamuoto, jonka kautta yleisimmin ohjaudutaan muihin Tiltin toimintoihin. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa hakemaan itsellesi tai läheisellesi tietoa tai tukea, tulethan ensin Avoimiin oviin!

Avoimet ovet toimivat myös Tiltissä pidempään käyneiden kävijöiden kohtaamispaikkana. Ne on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat vertaistukea joko pelaajana tai läheisenä.

Avoimet ovet järjestetään maanantaisin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15-18.

Koronatilanteessa noudatamme edelleen turvavälejä ja hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä alle kirjattuja muita poikkeusajan toimintaohjeita:

  • Avoimiin oviin tullaan aina C-rapun kautta.
  • Otamme tulijat yksitellen sisään, jotta voimme antaa jokaiselle ohjeistuksen tilassa toimimiseen. Kuuntelethan ohjeet jo alaoven summeria soittaessasi ovipuhelimen kautta!
  • Tilttiin voidaan ottaa vain rajattu määrä kävijöitä kerrallaan.
  • Tiltissä oleskeluaikaa voidaan joutua rajaamaan.
  • Keräämme kultakin tulijalta yhteystiedot (nimi/nimimerkki ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite) mahdollisen koronalle altistumisen varalta, tartuntaketjujen selvittämiseksi. Yhteystiedot jäävät vain henkilökunnan tietoon ja ne tuhotaan neljän viikon kuluttua käynnistä.

Pyrimme siihen, että poikkeusoloista huolimatta kukin ensimmäistä kertaa tuleva pääsee arvioimaan omaa tilannettaan yhdessä Tiltin työntekijän kanssa. Kannattaa varautua siihen, että omaa vuoroa voi joutua hetken odottamaan.

Vierailukäynnit poikkeusaikana

Järjestämme poikkeusaikana Tiltin toiminnan esittelyjä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, erilaisille vierailuryhmille tai opiskelutehtäviä varten vain erikseen sovittuina aukiolojen ulkopuolisina aikoina.

Vierailukäynnin sopimiseksi voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: tiltti(at)sininauha.fi.


Katso myös:

Tiltin viikottainen toiminta ja aiheet viikkokalenterista

Läheisten avoimet ovet

Tiltin työntekijät huolehtivat siitä, että Tiltissä toimitaan kävijöiden kanssa laadittujen periaatteiden mukaisesti. Periaatteet ovat näkyvillä Tiltin seinällä. Ks. Tiltin periaatteet videoklippeinä