Pelaajille

Tiltti pelaajille

Aiheutuuko rahapelaamisesta sinulle haittaa?

Tiltistä saat apua, tukea ja neuvoja rahapelaamisesta aiheutuneisiin haittoihin. Meillä pääset puhumaan sinulle tärkeistä rahapeliongelmaan liittyvistä asioista.

”Tiltissä peliongelmista voi puhua aina.”

Tiltissä pääset pohtimaan omaa pelaamistasi ja mahdollista tarvetta sen muuttamiseen. Tiltin kävijöillä on erilaisia tavoitteita: Jotkut ovat huomanneet pelaavansa liikaa ja kaipaavat keinoja pelaamisen hallintaan. Osa kävijöistämme taas haluaa lopettaa pelaamisen kokonaan. Saat itse määritellä, millaista muutosta tavoittelet ja miten sitä lähdet toteuttamaan.

”Tiltti on toiminut minulle muutostyön paikkana.”

Haasteet eivät välttämättä pääty, vaikka pelaaminen loppuisi. Tiltistä saat tukea myös pelaamattomuuden ylläpitämiseen. Lue myös blogiteksti: Miksi pelaamattomuuden tukeminen on tärkeää?

Toimintamme peliongelmasta kärsiville

Tiltin Avoimet ovet

Vertaisrinki ja teemavertaisrinki pelaajille

Puuhaperjantai

Tutustu Tiltin muihin toimintamuotoihin

Katso kaikki Tiltin tapahtumat etusivun viikkokalenterista.

”Tiltissä saa osakseen ymmärrystä silloinkin, kun ei aina ymmärrä itseään.”

”Saa kuunnella muita, pakko ei ole puhua.”

Materiaalia ja neuvoja ongelmallisesti pelaaville

Tutustu  Kokemuksia peliongelmista -sivustoon! Sivustolle on kerätty rahapeliongelmansa selvittäneiden sekä vielä toipumisen polulla olevien henkilökohtaisia kokemuksia. Voit lukea, millaiset syyt ovat ajaneet muita ihmisiä rahapelien pariin ja miten ihmiset ovat löytäneet ratkaisuja rahapeliongelmiin.

Tiltti on osa Peliklinikan palvelukokonaisuutta. Tutustu palveluihin Peliklinikan verkkosivuilla.

Hyvinvointialueet ja kunnat tarjoavat palveluita asukkailleen. Katso oman hyvinvointialueesi tai kotikuntasi verkkosivuilta lisätietoja palveluista.

Veikkaus tarjoaa apua peliongelmaan mm. maksutta lisenssin Gamban -peliesto-ohjelmaan. Lisätiedot Pelaa maltilla -verkkosivulla.

Neuvoja pelaamisen vähentämiseen Peluurin sivuilla:

Testaa, pelaatko liikaa

Haluatko vähentää pelaamista tai haluatko lopettaa kokonaan?

Rajoita nettipelaamista

Rajoita pelaamista kaupoissa

Miten kerron läheiselle?

Pelaajien usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla talousvaikeuksia?

On hyvin yleistä, että rahapeliongelmaan liittyy myös talousvaikeuksia. Tiltissä neuvomme ja ohjaamme eteenpäin talousasioissa. Talouteen ja velkoihin liittyvissä ongelmissa kannattaa olla yhteydessä talousasioihin erikoistuneisiin palveluihin.