Tiltin Perheklubi - vertaisryhmä perheille, joille pelaamisesta aiheutuu haittaa

Tiltissä aloitettiin Perheklubi-toiminta vuonna 2017. Kyseessä on rahapelaajille ja heidän lähipiirilleen tarkoitettu vertaistuellinen ryhmä ongelmallisesta pelaamisesta aiheutuvien haittojen käsittelyyn. Usein ongelmallisella pelaamisella on vaikutuksia koko lähipiiriin. Perheklubiin ovat tervetulleita pelaajat, puolisot, lapset, vanhemmat, sisarukset, muut sukulaiset, ystävät ja työtoverit, yksin tai yhdessä. Lähtökohtana on, että ryhmään osallistutaan oman itsen vuoksi.

Perheklubi muodostuu samankaltaisia kokemuksia jakavista ihmisistä ja koulutetusta tukiohjaajasta. Vertaisryhmässä pohditaan ja käsitellään erilaisten teemojen kautta ongelmallisen pelaamisen moninaisia vaikutuksia. Toiminta perustuu luottamuksellisuuteen, suvaitsevaisuuteen ja nimettömyyteen.


Aika:
Tapaamiset ovat joka toinen keskiviikko klo 18.15–19.45.

Paikka:
Koronatilanteesta johtuen kasvokkaiset tapaamiset on siirretty verkkoon. Perheklubi kokoontuu tällä hetkellä Zoom-verkkoalustalla.

Lisätiedot:
Perheklubiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä tukiohjaajiin:

Hanna Karmakka-Asare // 040 358 4198 // hanna.karmakka-asare[ät]sininauha.fi

tiltinperheklubi2[ät]gmail.com


Katso myös:

Opinnäytetyö: "Se kun me ollaan kaikki samassa ryhmässä rahapeliongelmaiset ja läheiset" : kokemuksia Tiltin Perheklubista


Lataa/tulosta Tiltin Perheklubin esite: