Espoon Tiltti avautuu 7.9.2021

31.8.2021

Tiltti Espoo avautuu

Tiltti Espoo avautuu 7.9. Leppävaarassa, Espoon A-kilta Hykaa ry:n tiloissa (Ajurinkuja 4, 02650 Espoo). Toiminta käynnistetään Avoimilla ovilla kerran viikossa, tiistaisin klo 16-18.

Tiltin Avoimiin oviin ovat tervetulleita niin pelaajat kuin läheisetkin, joilla on haasteita rahapelaamisen kanssa. Avoimissa ovissa voi keskustella luottamuksellisesti omasta tilanteesta, saada vertaistukea ja viettää aikaa yhdessä työntekijöiden ja vertaisten kanssa keskustellen ja kahvitellen.

Avoimiin oviin voi tulla myös yhdessä hoitotahon tai työntekijän kanssa. Tiltissä voi vierailla myös nimettömänä. Tiltissä käyminen on asiakkaille maksutonta, eikä käynnistä tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Mitä? Rahapelaajille ja heidän läheisilleen suunnatut Tiltin avoimet ovet.

Milloin? Tiistaisin klo 16-18, alkaen ti 7.9.2021

Missä? Espoon A-kilta Hykaa ry:n tiloissa Ajurinkuja 4, 02650 Espoo.

Alueellisia Tilttejä myös muualla Suomessa

Helsingissä toimivan Peliklinikan tieto- ja tukipiste Tiltin toiminnassa on yhdistynyt jo kymmenen vuoden ajan matalan kynnyksen palveluneuvonta ja vertaistuki. Tiltin toimintaa on viety viime vuosina myös muualle Suomeen.

Tiltti Satakunta auttaa ongelmallisesti pelaavia ja heidän läheisiään Porissa ja Raumalla. Espoossa ja Kymenlaaksossa (Kotkassa ja Haminassa) Tiltin toiminta on käynnistetty A-klinikkasäätiön koordinoiman Yhteispelillä! -hankkeen kanssa.