Tiltissä saa apua luottamuksellisesti ja anonyymisti. Tervetuloa Avoimiin oviin ma & ke klo 15-18.

Tiltistä saat apua,
luottamuksellisesti.

Tieto- ja tukipiste Tiltti

Tiltti on Suomen ensimmäinen pelihaittoihin keskittyvä tieto- ja tukipiste, jonka pelivapaassa kahvila- ja oleskelutilassa voi pohtia suhdetta omaan tai läheisen pelaamiseen yhdessä työntekijän tai vertaisen kanssa. Tilttiin ovat tervetulleita pelaajat, heidän läheisensä sekä pelihaittoja työssään kohtaavat ammattilaiset. Tiltti on Sininauhaliiton hanke, joka toteutetaan ajalla 2010-2014.

 

Kokemuksia peliongelmista -sivusto

Tiltti on julkaissut tuoreella internetsivustolla www.kokemuksiapeliongelmista.fi Kokemusten puun, joka kertoo peliongelmista pelaajien omalla äänellä. Puuhun on kuvattu peliongelmien syitä, seurauksia ja ratkaisuja Tiltin vertaistukihenkilöiden kokemina. Tarinansa lahjoittaneiden viestin voisi tiivistää seuraavasti: toivottomaltakin tuntuvia tilanteita on mahdollista muuttaa.

Aidot tarinat ja oivallukset ovat hyvää luettavaa pelaajille, läheisille, auttamistyön ammattilaisille sekä kenelle tahansa, joka haluaa ymmärtää peliongelmia. 

Rahapeliongelman syitä, seurauksia ja ratkaisuja elettyinä kokemuksina
Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on valtakunnallinen asiantuntija ja toimija päihteisiin sekä syrjäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. Liitolla on 92 jäsenjärjestöä, jotka tekevät auttamistyötä kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.